Over ons

Voetbalskills is een initiatief van Sport Concepts, de vzw achter o.a. voetbalstages.be en voetbalspullen.be.

De aanvullende trainingen en de voetbalstages worden georganiseerd door Thomas Deckers. Thomas is al van jongs af aan actief aan het voetballen, en is reeds 10 jaar voetbaltrainer. Hij heeft ervaring opgedaan met trainingen bij de allerkleinsten tot de senioren. Ook is hij in het bezit van een trainersdiploma van VTS en is hij heel gepassioneerd bezig met voetbal. Als organisator is hij de eindverantwoordelijke en zorgt hij voor de selectie van de meest geschikte trainers voor alle kampen en aanvullende trainingen.

De rechterhand van Thomas is zijn neef Dean Pynaerts. Dean heeft als trainer reeds 8 jaar ervaring en is momenteel trainer en coördinator Middenbouw bij Sporting Vremde.
Dean gaf reeds training aan alle leeftijden tussen 5 jaar en 16 jaar en werkte al op verschillende voetbalkampen intensief mee! Zelf is Dean ook actief voetballer bij de eerste ploeg van Sporting Vremde. Als coördinator van de voetbalstages staat hij in voor alle praktische zaken en als trainer leidt hij de aanvullende trainingen in goede banen. Bij vragen en problemen is hij ook steeds uw aanspreekpunt.