PARTNERSHIP

XQUISIT

Xquisit is een snel groeiend Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het detacheren van IT consultants. Onze medewerkers zijn expert(s) in hun vakgebied binnen IT, dat kan variëren van ontwikkelaars, netwerkbeheerders, IT architecten tot Program Managers. Bij Xquisit staat de medewerk(st)er centraal en houden we van een directe én persoonlijke aanpak. Iedereen krijgt een contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en heel wat extralegale voordelen. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen en wordt er geïnvesteerd in opleidingen en carrièrebegeleiding. Wij zoeken ambitieuze medewerkers, die waarden als eerlijk, betrouwbaar, flexibel en respect uitdragen.

Football isn’t just about winning.

Football is about playing and having fun with your friends.

Ons allereerste project waarmee we gestart zijn is ‘voetbalstages.be’.

Onder deze vlag organiseren we elke schoolvakantie voetbalstages op verschillende locaties.

 

Ons tweede project heet ‘voetbalskills.be’.

Met dit project geven we tijdens de week aanvullende techniektrainingen aan kinderen onder het motto “Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt!”

 

Ook zijn we gestart met voetbalverjaardagsfeestjes.

Onze trainers komen langs op het verjaardagsfeestje van jouw kind. Door leuke en uitdagende oefeningen aan te bieden maken we er een sportieve verjaardag van!

VOETBALVERJAARDAG.BE

VOETBALSTAGES.BE

INTER ACADEMY CAMP ANTWERP

VRAGEN?

Sport Concepts VZW

BE0597 841 880

August Van De Wielelei 275

Deurne